Ekologisk Kokosolja | Organic Coconut Oil

 
Out of stock
 

kr49.00kr128.00

Ekologisk Kokosolja har många nyttiga användningsområden är det en av de bästa ingredienserna för kroppsvård. Oljan kan användas för att behandla skadat hår, torr hud, utslag och akne. Man kan också använda Kokosolja som den är för hudvård till bebisar, hårvård, makeup-remover och återfuktare. Kokosolja är utmärkt att använda för att göra body butters, lotionbars, läppbalsam och krämer. Besök gärna vår recept blogg för inspiration och idéer.

Observera: Denna produkt är inte ätbar. Förvaras mörkt och svalt.

Clear

Description

Ekologisk kokosolja

Kokosolja har många nyttiga användningsområden är det en av de bästa ingredienserna för kroppsvård. Oljan kommer från kokosnötens kärna. Skalet innehåller fettsyror, vitaminer och antioxidanter. Kokosoljans struktur underlättar absorbering vilket ger den mjukgörande och återfuktande fördelar. Den inte bara återfuktar utan den fungerar också antibakteriellt.

Oljan kan användas för att behandla skadat hår, torr hud, utslag och akne. Man kan också använda kokosolja som den är för hudvård till bebisar, hårvård, makeup-remover och återfuktare. Kokosolja är utmärkt att använda för att göra body butters, lotionbars, läppbalsam och krämer. Besök gärna vår recept blogg för inspiration och idéer.

Organic Coconut Oil

Coconut oil is one of the best ingredients for body care as it has many beneficial uses. The oil comes from the kernels of the coconut. The coco shell contains fatty acids, vitamins and antioxidants. Also, coconut oil’s structure helps with absorption, resulting in excellent conditioning and moisturizing benefits. Not only does it moisturize, but it also naturally works as an antibacterial.

It helps treat damaged hair, dry skin, rashes and acne. The oil can be used as is in baby care, hair care, make up removal and moisturizer. Coconut oil is great for making body butters, lotion bars, lip balms and creams. Please visit our Kokos recipe blog for some inspiration and ideas.

Additional information

Färg | Color

Vitt, White

Doft | Fragrance

Luktlöst, Odorless

INCI

Cocos nucifera, Cocos nucifera

Ursprungsland | Country of Origin

Västra Afrika och Holland, West Africa and Holland

Smältpunkt | Melting Point

24 ° C

Storlek | Size

Price 100g, Price 250g, Price 500g

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.